kesäkisan bannerikuva

Heinäkuun kilpailu 2021
 

Osallistu kilpailuun

Instagramissa ja Facebookissa

Kilpailun säännöt

1.
Arvonnan järjestäjänä toimii Kolatun Juustola Oy, FI-31520 Pitkäjärvi

2.
Arvontaan voi osallistua 1.7.–1.8.2021 välisenä aikana. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

3.
Osallistuakseen arvontaan tulee osallistujan kertoa Facebookin tai Instagramin -kilpailujulkaisun kommenttiosiossa, millä jogurttimaulla hänen lapsensa mieluiten herkuttelisi. Vaihtoehtoina ovat Herra Hakkaraisen jogurttimaut: Mansikka, Raparperi-vadelma sekä Mustikka-omena. Osallistujan on mahdollista osallistua kilpailuun molemmissa kanavissa.

4.
Arvontaan ei hyväksytä mukaan kommentteja, joissa ei ole  mainittuna jotakin kolmesta makuvaihtoehdosta. Osallistumisten määrää ei ole rajattu ja kilpailija voi osallistua arvontaan useamman kerran sekä Facebookissa että Instagramissa. Yksi osallistuja voi kuitenkin voittaa vain yhden palkinnon kampanja-aikana.

5.
Arvonnan palkintona arvotaan 1 kpl lahjakortti (palkinnon arvo 50 €), jolla voittaja pystyy ostamaan Kolatun Juustolan tuotteita joko K-ryhmän tai S-ryhmän ruokakaupoista.

Palkinto arvotaan osallistujien kesken maanantaina 2.8.2021. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan postitse voittajalle.

6.
Voittajalle ilmoitetaan voitosta lähettämällä hänelle Facebook- tai Instagram-yksityisviesti, jossa arvonnan järjestäjä pyytää voittajan yhteystietoja palkinnon lähettämistä varten. Saatuja yhteystietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

7.
Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvonnan osallistumisen yhteydessä.

8.
Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät, voittaessaan arvonnan palkinnon, arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

9.
Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.

10.
Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden kaikkiin sääntömuutoksiin.

11.
Erityisesti huomioitavaa on, että arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai vastaavaan mediaan.

 

Herra Hakkaraisen jogurttien kampanjasivu